Καθημερινά δεχόμαστε εκατοντάδες επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας. Απαντάμε σε δεκάδες τηλεφωνήματα και σε ακόμα περισσότερα emails. Γενικά, πάρα πολύς κόσμος ενδιαφέρεται και επιθυμεί να ξεκινήσει την καλλιέργεια Αλόης Βέρα Barbadensis Miller (γνήσια).

Τα ερωτήματα που δεχόμαστε σε καθημερινή βάση είναι:

  • Ποιές είναι οι προοπτικές της καλλιέργειας αλόης στην Ελλάδα; Οι προοπτικές είναι τεράστιες λόγω του ότι το φυτό ευδοκιμεί στην χώρα μας, εξαπλώνεται η καλλιέργεια πάρα πολύ γρήγορα με φυσικό τρόπο και τέλος πραγματοποιούνται σημαντικές επενδύσεις γύρω από το εμπόριο, διάθεση και επεξεργασία της αλόης.
  • Ποιός θα απορροφήσει την παραγωγή μου; Υπάρχουν εργοστάσια επεξεργασίας αλόης, ορισμένα εκ των οποίων παράγουν υψηλής ποιότητας τελικά προϊόντα. Τα συγκεκριμένα εργοστάσια προμηθεύονται την πρώτη ύλη δηλαδή τα φύλλα αλόης μόνο από έλληνες παραγωγούς.
  • Πόσο αποδίδει ένα στρέμμα αλόης; πατήστε για να δείτε.
  • Ευδοκιμεί η Αλόη στην περιοχή μου; Γενικά η αλόη ευδοκιμεί στα πεδινά, σε περιοχές που δεν δέχονται χιονοπτώσεις ή παγετό. Επίσης η υπερβολική υγρασία δεν την βοηθάει να ευδοκιμήσει.

Η καλλιέργεια της αλόης έχει πάρα πολύ καλές προοπτικές στην Ελλάδα, η ζήτηση της είναι πολλή μεγάλη σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Επιπροσθέτως είναι ένα φυτό πολλή ανθεκτικό και εύκολο στην καλλιέργεια χωρίς να απαιτείται κόπος. Ήδη αρκετοί από εσάς έχετε ξεκινήσει την καλλιέργεια της αλόης.

Όμως μεγάλος αριθμός από εσάς έχει ακόμα ενδοιασμούς για το αν θα πρέπει να ξεκινήσει τώρα καλλιέργεια αλόης ή θα πρέπει να περιμένει να ωριμάσει η αγορά.

Σας προτείνουμε λοιπόν, να ξεκινήσετε δοκιμαστικά. Δηλαδή να γνωριστείτε με το φυτό, χωρίς να πραγματοποιήσετε μεγάλη επένδυση σε χρήμα και χρόνο. Μπορείτε να αγοράσετε πολύ λίγα φυτά τα οποία θα φυτέψετε σε γλάστρες στην αυλή, στο μπαλκόνι, στον κήπο ή στο χωράφι το οποίο σκέφτεστε να καλλιεργήσετε.

Για προσωπική χρήση

5 μεσαία φυτά: 17,5€
5 μεγάλα φυτά: 35€

Για παρτέρια ή γλάστρες

10 μεσαία φυτά: 30€
10 μεγάλα φυτά: 50€

Δοκιμή μικρής κλίμακας

20 μεσαία φυτά: 50€
20 μεγάλα φυτά: 90€

Δοκιμή σε χωράφι

50 μεσαία φυτά: 100€
50 μεγάλα φυτά: 175€

Δοκιμή σε χωράφι

100 μεσαία φυτά: 200€
100 μεγάλα φυτά: 350€

Παραγωγός Αλόης

200 μικρά φυτά: 400€
200 μεγάλα φυτά: 640€

Online Παραγγελία Φυτών Aloe Vera